Hunden mår så bra på Arcos hundcenter

Ett hunddagis i Lund som erbjuder vila och behandling efter skada eller sjukdom. Detta finns, mina vänner, och det här hunddagiset som heter Arcos hundcenter har jag nu haft förmånen att få lämna min hund till och jag är så nöjd. Jag brukar blogga om min hundar och hur det är att var hundägare, vilka glädjeämnen men också om vilka problem som kan uppstå. Det känns väldigt givande att skriva i denna blogg för jag får ett enormt gensvar ifrån alla er läsare, varav många av er är hundägare liksom jag. Bra att vi har ett forum där vi får skriva om sådant som känns viktigt att känna till. Detta hunddagis i Lund är en sån sak. Jag väljer att ta upp det här i min blogg idag för att tipsa er om var ni kan lämna er hund om ni är i behov av antingen enbart ett hunddagis, eller kanske rehabilitering eller både och. Jag är så tacksam för vad de har gjort för min hund. Jag bryr mig om alla mina familjemedlemmar och min hund är lika mycket värd som någon annan i familjen. Jag vill min hund det allra bästa i alla situationer. Tack, Arcos hundcenter för att ni finns! 

 

Jag har fått en mycket piggare och gladare hund nu sedan han började på detta hunddagis i Lund. Här får han all den rehabilitering han behöver, motion anpassat utifrån hans behov och vad han klarar. Så får han ju massor av kärlek av personalen också och han älskar både sina tvåbenta och fyrbenta vänner som han har där på Arcos hundcenter. Det är så roligt att lämna hunden där på morgonen för han blir jätteglad, viftar med svansen, hoppar och överöser personalen med blöta pussar.