Ridning och hästar

God eftermiddag alla fina och lojala läsare som dag ut och annan in återkommer hit in till bloggen. Tusen tack för alla era kommentarer. Jag visste inte att så många av er intresserat följer mig och det som händer i min tillvaro. Jodå, det är mycket på gång nu och det gäller att hitta en balans i tillvaron förstår ni. Det tycker jag vore något för andra att försöka eftersträva också. Genom att jag tar ridlektioner i Nödinge på Corneliussons häst så finner jag den balans i tillvaron som passar för mig. Det är nästan som det här med tallriksmodellen som vi som växte upp på 60- och 70 talen fick lära oss att leva efter. Översatt från mat till annat: en del jobb, en del hemarbete och en del fritid. Så ser det ut för mig och vad de två första delarna innehåller säger sig självt! Fritiden däremot den kan vi vara lite mer öppna inför och fylla med vad som passar bäst för var och en av oss. För min del är det ridlektioner i Nödinge som är min grej. 

 

Jag har funnit en sinnesro sedan jag började med det här. Jag red för många år sedan när jag gick i grundskolan och hade väl alltid tänkt att jag skulle återuppta det här intresset. På Corneliussons häst finns det utbildningar på olika nivåer. Jag har börjat en nybörjarkurs för det är det som passar mig bäst nu. Det här med att få umgås med hästarna det gör väldigt gott för både kropp och själ. Jag hoppas att jag kanske kan locka några av er att börja med dessa ridlektioner i Nödinge? Ja mina kära läsare, det var nog allt jag ville berätta för er just nu!